JM

Boligprosjektet Entréen har blitt meget populært på Lørenskog og det er fortsatt mulighet å sikre seg en 3- eller 4- roms leilighet i Hus 1. Alle leilighetene får egen balkong eller uteplass, og tilgang til stor felles takterrasse. Noen leiligheter får også mulighet for egen hybel.

Vi har tenkt på deg lenge – og nå kan vi ønske velkommen inn i Entréen!

Entréen vil etter planen bestå av totalt ca 450 selveierleiligheter fordelt på ca 8 bygg. Tenk at du har flyttet inn i Entréen på Lørenskog. Du går rundt i den lyse moderne leiligheten. Snuser, kjenner lukten av nytt. Så fint det er. Så gjennomtenkte løsninger. Du åpner døra til den romslige balkongen mot sørvest. Smiler.

Ta heisen til taket

Fra den store felles takterrassen har du flott utsikt. Østmarka er nærmeste nabo i sør, full av vakre opplevelser. Mot nord og Lørenskog sentrum ser du et sammenhengende handleeldorado. Praktisk – kun 5 minutter å gå til Triaden.

Kjekt å bli kjent

Du småprater med en nabo. Er blitt litt kjent, etter treff i den felles sykkelboden. Eller i den ekstra stua alle deler. Eller på en benk i det trivelige gårdsrommet. Eller en tidlig lørdag på butikken, i felles jakt på ferskt brød.

Visningslokale

Visningslokalet i Losbyveien 1 ligger ved siden av Hageland. Her vil du få mulighet til å se på plantegninger, prisliste, 3D-modell av hele boligprosjektet og snakke med JM sine representanter.

Forventet innflytting i 2. kvartal 2019 (foreløpig).

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke