Her oppfører Peab Eiendomsutvikling AS og Usbl inntil 400 selveierleiligheter i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.Tomten ligger i Tunveien 8 på Skårer Syd, Lørenskogs nye utbyggingsområde. Skårer Syd ligger ved rundkjøringen i krysset Losbyveien/skårersletta ved Triaden.  Prosjektet har en flott beliggenhet i et rolig og tilbaketrukket villaområde. 

På Tunkvartalet får du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Du får gangavstand til Lørenskog Storsenter som har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler, barnehager ligger rett rundt hjørnet og ikke minst finnes det et flott turterreng. Er du interressert i kultur finnes Lørenskog Hus hvor du har alt fra kino, bibliotek, teater og konserter.

                                                                                                            

 

 

 

<<<<<

Få nabomeldinger
på e-post

Meld deg på og få
naboinformasjon om utbyggingen.Samtykke